Prikupljanje informacija, korištenje i dijeljenje

Mi smo jedini vlasnici informacija prikupljenih na ovom sajtu. Imamo samo pristup / prikupljanje informacija koje nam dobrovoljno pružite putem e-pošte ili drugog direktnog kontakta od vas. Nećemo prodavati ili iznajmljivati ove informacije nikome.

Koristićemo vaše podatke kako bismo vam odgovorili u vezi sa razlogom zbog kojeg ste nas kontaktirali. Vaše informacije nećemo dijeliti s trećom stranom izvan naše organizacije, osim ako je to potrebno za ispunjenje vašeg zahtjeva, npr. da pošalju nalog.

Osim ako od nas ne zatražite, u budućnosti ćemo vas moći kontaktirati putem e-pošte kako bismo vam ispričali o posebnim ponudama, novim proizvodima ili uslugama ili o promjenama u ovoj politici privatnosti.

Vaš pristup i kontrola informacija

U svakom trenutku možete od nas odustati od bilo kakvih budućih kontakata. U svakom trenutku možete uraditi sljedeće ako nas kontaktirate putem adrese e-pošte ili broja telefona navedenog na našoj web-lokaciji:

  • Pogledajte koje podatke imamo o vama, ako ih ima.
  • Promenite / ispravite sve podatke koje imamo o vama.
  • Neka obrišemo sve podatke koje imamo o vama.
  • Izrazite svaku zabrinutost zbog našeg korišćenja vaših podataka.

Sigurnost

Poduzimamo mjere opreza kako bismo zaštitili vaše podatke. Kada šaljete osjetljive informacije putem web-lokacije, vaše informacije su zaštićene i online i offline.

Gdje god prikupljamo osjetljih informacija, te informacije se šifriraju i prenose nam na siguran način. Možete to potvrditi tražeći zatvorenu ikonu zaključavanja na dnu web preglednika ili tražite "https" na početku adrese web stranice.

Iako koristimo enkripciju da bismo zaštitili osjetljive informacije koje se prenose putem interneta, štitimo i vaše podatke izvan mreže. Samo zaposlenici kojima je potrebna informacija za obavljanje određenog posla (na primjer, naplata ili usluga za korisnike) imaju pristup osobnim podacima. Računari / serveri u kojima čuvamo lične informacije čuvamo u bezbednom okruženju.

Registracija

Da bi koristio ovaj sajt, korisnik mora prvo popuniti obrazac za registraciju. Prilikom registracije korisnik je dužan dati određene informacije (kao što su ime i adresa e-pošte). Ove informacije se koriste da Vas kontaktiraju o proizvodima / uslugama na našem sajtu u kojima ste iskazali interes. Po vašoj želji, takođe možete dati demografske podatke (kao što su spol ili starost) o sebi, ali to nije potrebno.

Linkovi

Ova web stranica sadrži linkove na druge stranice. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za sadržaj ili praksu privatnosti takvih drugih lokacija. Ohrabrujemo naše korisnike da budu svjesni kada napuste našu stranicu i da pročitaju izjave o privatnosti bilo koje druge web lokacije koja prikuplja informacije koje se mogu identificirati.

Updates

Naša Politika privatnosti može se mijenjati s vremena na vrijeme i sva ažuriranja će biti objavljena na ovoj stranici.
Ako smatrate da se ne pridržavamo ove politike o privatnosti, odmah nas kontaktirajte putem e-pošte na support@klikskola.com.